torsdag 22. mai 2008

Tredje strake seier!!

I dag var det Åsbygda med sine 98 mod som stod på den andre banehalvdelen og ventet på at dommeren skulle blåse i gang spillet. Det var spillere som var en "halv meter" større enn oss. Men hva gjør det når de nådeløse guttene var fast bestemt på å vinne denne kampen. Gutta dro i gang sirkuset og vartet opp med et spill som hører hjemme i langt større årsklasser. Jeg vil faktisk påstå at dette er det beste jeg noen gang har sett av en 99 årgang. Åsbygda ble utspilt til de grader og nettet står nok forsatt rett ut i Åsbygda etter 4 kjempefine scoringer i 1 omgang. Bra for Åsbygda at de hadde flere innbyttere for svimle ble nok flere av dem ved Romedals scoringer. I 2 omgang fortsatte det gode spillet og 4 nye mål ble banket inn bak Åsbydas store keeper som var god i et lite 5`er mål. Sluttresultatet til slutt ble 8-4 til et Romedallag som viser en kjempeform om dagen. Vi gleder oss til forsettelsen!!!
Disse spilte i dag: Eirik, Truls, Petter, Arild, Sverre, Remi og Anders.