torsdag 5. juni 2008

Lagseier over Elverum6

I dag skulle vi spille mot Elverums antatt beste 99 modeller. Kampen ble spilt på Hanstad i Elverum. Elverum presset oss bakover fra start og vi lå under med 2 mål etter 5 minutter. Vi utlignet en gang men Elverum dro nok en gang fra til 4-1 til deres fordel. Vi våknet de siste 5 min av 1 omgang så det stod 4-3 til Elverum6 til pause.
Vi ble enige i pausen at vi skulle gå i gang slik vi avsluttet 1 omgang. Og det gjorde Romedalguttene på en slik måte at det så ut som Elverumsspillerne stod helt stille å så på da pasningene både gikk på tvers og langs banen av banen. Taklingene, pasningene, motakene og avslutningene satt som de skulle og de nådeløse ga seg ikke før det ble en velfortjent seier med 10-7.
Gratulerer nok en gang gutter!! Lagmoralen er helt på topp der alle gleder seg over alle!!! Dere viste at dere ikke gir dere før dommeren blåser av kampen og slik blir det bra resultater av!!!
De som spilte var: Eirik, Truls, Arild, Remi, Anders og Andreas.