torsdag 4. september 2008

Romedal impornerte igjen!!

I dag var det Åsbygdas 98 lag som kom på besøk for å hevne tapet fra vårsesongen. Med en kjempestor heiagjeng så lå alt til rette for et Åsbygda lag som var 1-2 år eldre enn Romedal spillerne. Men alderen så ikke ut til å bety så mye for det hadde ikke gått mer enn 30 sekunder før den ellers gode Åsbygda keeperen måtte ta turen inn i sitt eget nett. Pauseresultatet var 5-3 til hjemmelaget. I 2 omgang så dro de gule nådeløse i gang med fotballspill som til og med motpartens supporterer applauderte. Lagspillet var meget bra samt at enkeltprestasjoner ble vist på en slik måte som de store fotballproffer gjør det. Dette til sammen gjorde Åsbygda sjanseløse i denne kampen og sluttresultatet ble 14-7. Gratulere gutter!!!
De som spilte i dag var: Eirik, Truls, Petter, Sverre, Remi, AndersB og Andreas.